Adresse
Ringvegen 13, 2816 Gjøvik
Telefon
61 13 50 00
Ring meg

  Søk

  Suzuki GSX-S1000FA

  Med ramme, teknikk og motor fra sportssykkelen GSX-R1000, har GSX-S1000 alle forutsetningene for å bli en potent og moderne streetfighter med store mengder kjøreglede for førere på ulike nivå.
  Lite kan måle seg med en potent og lekevillig streetfighter på en sommerdag – enten det er i byen eller på favorittstrekningen på landeveien. Den magiske kombinasjonen med råsterk motor med masse krefter nede i turtallsregisteret, perfekt støtdemperoppsett med et optimalt kompromiss mellom komfort og sport og behagelig oppreist kjørestilling som gjør at du aldri blir sliten, er suksessoppskriften for en perfekt dag på asfalten.
  En god streetfighter har alle de viktige kvalitetene for å gi deg de aller beste kjøreopplevelsene. Nettopp slik er Suzuki GSX-S1000. Her snakker vi om kjøreglede plukket ned fra absolutt øverste hylle!
  Der raceren GSX-R1000 eier roadracingbanen, eier nakne GSX-S1000 gata. Modellen er utviklet med den suksessfulle 2005-2008-generasjonern GSXR-R1000 som utgangspunkt. Det betyr at vinneroppskriften fra racerbanen er overført til den potente streetfighteren. Men i GSX-S1000 er teknikk og hverdagskomfort løftet enda et hakk, for å gi landeveismotorsyklisten det aller beste utgangspunktet.
  Ytelsene er ekstreme, men samtidig har Suzuki pakket det hele inn slik at motorsykkelkjøringen både kan bli komfortabel og ukomplisert. Der sportssykkelen krever mye erfaring og en svært bestemt gasshånd, er streetfighteren GSX-S1000 mer vennligsinnet. GSX-S1000 passer like godt for de med bare litt erfaring og de med mange års kjøring bak seg.
  Utstyrt med en enda mer kraftfull motor, Suzukis egen traction control, avanserte og velbalanserte KYB-støtdempere og siste generasjon ABS-utstyrte Brembo- og NISSIN-bremser, er GSX-S1000 ABS en gatesykkel innpakket med seriøse ytelser. Og topper du disse ytelsene med vill, aggressiv og robust styling, så får du en naken sykkel som er klar for de store oppgavene.
  Suzuki Advanced Traction Control har tre ulike trinn, der trinn 1 tilbyr minst følsomhet og er en modus for erfarne førere. Trinn 2 byr på moderat følsomhet, og fungerer fint for eksempel i tett bytrafikk. Trinn 3 har aller mest følsomhet og egner seg best når det er regn og våt asfalt. Dessuten har du muligheten til å stenge av hele systemet.

  Høydepunkter:

  • Flere hestekrefter og mer dreiemoment enn tidligere i den fantastiske direkteinnsprøytede GSX-R-baserte motoren.
  • Motoren er tunet for optimale ytelser for gate- og landeveiskjøring, samt myk gasskontroll og kontrollert akselerasjon.
  • Ny Suzuki Clutch Assist System (SCAS) bidrar til silkemyk giring og en perfekt mengde motorbrems.
  • Suzuki Advanced Traction Control med tre trinn gir føreren bedre kontroll på alle ulike veiforhold.
  • Twin-spar aluminumramme og justerbare KYB-dempere leverer kontrollert handling i alle situasjoner.
  • Aggressiv streetfighter-styling med en komfortabel, sportslig førerposisjon.
  • ABS-utstyrte Brembo-bremser leverer forbedret stopp-egenskaper.
  • Årsmodell: 2018
  • Tilstand: Ny
  • Hovedfarge: Blå
  • Girkasse: Manuell
  • Hestekrefter: 1

  Lignende kjøretøy

  Scroll to top