Adresse
Ringvegen 13, 2816 Gjøvik
Telefon
61 13 50 00
Ring meg

Søk

Vespa Elettrica 50 Elektrisk Scooter

Vespa Elettrica 50

Når den tidløse klassikeren Vespa kjører inn i fremtiden, er det som Vespa Elettrica. Den elektriske scooteren er overlegen når det kommer til design og revolusjonerende teknologi, og hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt. Å kjøre elektrisk vil aldri mer bli det samme.

Vespa Elettrica har en rekkevidde på opptil 10 mil takket være litiumiodebatteriet. Du lader scooteren 100 % på fire timer fra en ordinær strømsokkel via strømkabel koblet direkte i sykkelen. For best mulig energiutnyttelse, kan du velge mellom to forhåndsprogrammerte modus – Eco og Power.

Vespa Elettrica har null utslipp. I tillegg kjører scooteren helt lydløst – både i Eco- og Power-modus. Nyt stillheten og lyden av omgivelsene mens du suser gjennom byen med en maksimal motorkraft på 4 kW!

Når du er på veien, er Vespa Elettrica din telefon. Vespa Mia-systemet, utviklet av Piaggio Group, er en app du enkelt installerer på telefonen. Den gjør displayet på Vespa Elettrica til en forlengelse av din telefon. Har du hjelm med Bluetooth-system kan du svare på telefonsamtaler, høre meldinger, aktivere stemmestyring og sette på musikk uten å fjerne hendene fra styret.

Hender det du glemmer hvor du parkerer? Med «Find my Vespa» kan du se hvor du sist parkerte i appen på telefonen.

Det er enkelt å kjøre elektrisk med Vespa Elettrica. Batteriladeren har du alltid under setet, og scooteren lades 100 % på fire timer. Bare plugg den i en vanlig stikkontakt der du måtte befinne deg.

  • Årsmodell: 2020
  • Tilstand: Ny
  • Hovedfarge: Blå
  • Girkasse: Automat

Lignende kjøretøy

Scroll to top