Adresse
Ringvegen 13, 2816 Gjøvik
Telefon
61 13 50 00
Ring meg

Søk

Vespa GTS 125 SE Jubileum ABS

 

Med sitt unike og stilsikre design trenger ikke Vespa bekymre seg for å vise sin alder, og feirer 70 års jubileum med stil! For når du har vært på toppen siden 1946, er 70 suksessrike år en milepæl verdt å ta på seg finstasen for.

GTS Super er Vespa på sitt mest dynamiske
GTS er Vespas største og kraftigeste modeller – perfekt for både bybruk og pendling.  Med sine elegante og raffinerte linjer skinner Vespas stil og eleganse lett gjennom, blant annet gjennom glamorøs fargebruk og stilige løsninger.

Vespa GTS er ikke bare pen å se på – den setter også sikkerhet høyt. Modellen er utstyrt med det beste elektroniske sikkerhetssystemet som standard, noe som inkluderer blant annet ABS bremser og Piaggio-gruppens eksklusive ASR antispinn.

På denne modellen er Vespa-designet fremhevet med sporty detaljer som signaturgrillen på høyre side, de sorte hjulfelgene, det særegne dekselet, det analoge og digitale instrumentpanelet med rød belysning og USB-porten. Den livlige 125 cc motoren og den kraftige 300 cc motoren sørger for den beste Vespa-ytelsen noensinne.

Vespa feirer 70 år i stil!

For å feire 70 år som stilsikkert ikon lanserer Vespa i år jubileumsmodellen ”Vespa Settantesimo” – en serie som på perfekt vis fanger elegansen som har gjort Vespa til verdens mest elskede scooter.

Kjennetegnet av sin unike jubileumsfarge og flere andre personlige og eksklusive detaljer er Vespa Primavera GTS en av de utvalgt modellene som i 2016 kommer i jubileumsdrakt.

 

  • Årsmodell: 2018
  • Tilstand: Ny
  • Hovedfarge: silver
  • Girkasse: Automat

Lignende kjøretøy

Scroll to top